#

Schoenen en jacks voor heren

Schoenen en jacks voor heren

Voor een man die verliefd is op schoenen, is er geen betere schoen dan een zwart jack. Het is klassiek, stoer, modieus, comfortabel en ja....its de beste schoenen voor trektochten. Als u niet kunt vinden wat u zoekt in persoon, blijf lezen dit artikel voor meer informatie over de merken hieronder, en dan heb je bijna altijd gratis verzending wanneer u bestelt boven een bepaalde prijs.

shoes

Een bruin leren jack is perfect voor elke gelegenheid, of je nu naar je werk gaat of voor je vrije tijd. Combineer het met een donkergekleurde broek voor een casual werkoutfit en met een bruine pantalon voor een formele zakelijke outfit. Het jasje is ook een ideale keuze voor een casual geklede outfit zoals een jeans of een combinatie van rok en jasje. Of nog beter, je kunt het jasje gewoon alleen dragen als je geen andere kleding bij je hebt. Bruine leren schoenen passen goed bij het jasje.

Een andere geweldige optie voor mannen is een katoenen colbert. Ook dit is een ideale keuze voor werkkleding, omdat het bij de meeste broeken in je garderobe past en bij een overhemd in allerlei kleuren, maar bruin is het gemakkelijkst te combineren met een katoenen colbert. Een bruine pantalon met een dichtgeknoopte kraag past er ook goed bij. Bruine leren schoenen zouden een fantastische aanvulling zijn op het colbert. Je kunt een kaki ook opfleuren met een riem, maar ik stel voor een bruine riem te gebruiken voor een formelere look. Een zwarte riem met bruine schoenen of bruine broek is een andere geweldige casual look die goed werkt met een overhemd in bijna elke kleur, patroon of tint.